Dostava / prevzem

Dostava / prevzem

V spletni trgovini http://www.trgovina.peleti.com svojim strankam ponujamo dva načina dobave/prevzema izdelkov.

DOSTAVA NA VAŠ NASLOV

V kolikor v trgovini ne poteka akcija "brezplačna dostava" ali niste kupili izdelka pri katerem je navedena brezplačna dostava, strošek dostave naročenih izdelkov plača kupec. Strošek dostave se prikaže v nakupovalni košarici in se prišteje k skupnim stroškom nakupa.

Znesek dostave:

SLOVENIJA

Strošek dostave se avtomatsko preračuna glede na vnesene podatke o dostavi.

OSTALE DRŽAVE

Za dostavo v ostale države, nam pošljite povpraševanje na ekspres@peleti.com.

OPOMBA: Plačilo po povzetju ni možno.

Dostava se vrši z kamionom z dvižno ploščadjo in paletnim viličarjem, max. dolžina kamiona 13m v roku 30 dni od prejetega naročila.

Omogočen mora biti dostop z dostavnim vozilom in paletnim viličarjem, (utrjen dovoz - beton, asfalt..). Blago se razloži na raven teren in dostavi do vrat.

Dostava z kombi in hiap vozilom ter vnos v objekt niso vključeni v ceno. Izbira dneva in ure dostave nista možna.  

Kadar se pri nakupu odločite, da boste znesek poravnali po predračunu, boste na vaš email naslov prejeli predračun, ki ga poravnate najkasneje v 48 urah. Naročeno blago lahko plačate preko spleta ali banke na naš bančni račun, ki je naveden spodaj. Z izvajanjem aktivnosti za odpremo naročila bomo začeli takoj po prejemu nakazila kupnine na naš TRR. Postopek nam lahko pomagate pospešiti tako, da nam po izvedbi plačila posredujete potrdilo o plačilu na naš elektronski naslov narocila@peleti.com. Dobavni rok prične veljati z izdajo e-poštnega sporočila "potrditev naročila" s strani http://www.trgovina.peleti.com. Dobavni rok za izdelke na zalogi  je do 30 delovnih dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave daljši in traja od 30 -60 delovnih dni ali izjemoma celo več od prejetega naročila. O natančnem roku dobave vas bomo obvestili preko elektronske pošte. Naročeni izdelki bodo poslani takoj, ko bodo vsi na zalogi, razen če je bilo dogovorjeno drugače. Ko z naše strani prejmete e-poštno sporočilo "nakup zaključen", pomeni, da smo vaše naročilo predali dostavni službi.

Nasvet: V primeru naročila izdelkov na zalogi in tistih, ki niso na zalogi, svetujemo, da jih naročite ločeno.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

DOSTAVO IZVAJAMO PREKO ŠPEDICIJSKE DOSTAVNE SLUŽBE
 

PREVZEM BLAGA V SKLADIŠČU

Naročeno blago lahko prevzamete naslednji delovni dan  v skladišču podjetja na naslovu Poslovna cona 45 A 4208 Šenčur ob predhodni obvezni najavi na 040163337 in plačilu po predračunu ali z darilnimi boni. 

POGOJI POSLOVANJA
Pogoje poslovanja najdete na naslovu: Pogoji poslovanja.

DODATNE INFORMACIJE
Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.

OSNOVNI PODATKI
Peleti Ekspres d.o.o.

Ulica Mirka Vadnova 14

4000 Kranj
ID: SI86610112

Matična številka: 2194945000

TRR

IBAN SI56 043310003297436,

odprt pri Nova KBM (BIC: KBMASI2X)


GSM: 040163337

Za vse informacije in naročanja smo vam na voljo na telefonski številki 040163337 od ponedeljka do petka med 08.00 in 16.00 uro.